header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Meivakantie

Jeugd
Nieuws afbeelding

20-4In verband met de meivakantie zijn er aankomende twee weken geen jeugdtrainingen. Maandag 6 mei zullen de trainingen weer volgens het reguliere schema beginnen. 
Met vriendelijke groeten,
Jurriaan Kloks Technisch Manager Jeugd

Voordelig naar voetbalwedstrijd FC Utrecht-Fortuna Sittard

Evenementen
Nieuws afbeelding

16-4 Op woensdag 24 april organiseert FC Utrecht voor de tweede keer ‘De Hockeydag’. Op deze dag biedt de club alle hockeyclubs in Midden-Nederland voordelige wedstrijdtickets aan voor de wedstrijd FC Utrecht-Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 24 april om 19.45 uur.

Trainers/coaches 1e lijn 2019-2020

Jeugd
Nieuws afbeelding

15-4De trainers/coaches van eerstelijns teams voor aankomend seizoen 2019-2020 zijn bekend. Met de invulling van de overige teams zijn we op dit moment bezig en deze volgen dan ook zo snel mogelijk. 
Hieronder een overzicht:

G-hockey clinic door Kampong topscoorder Philip Meulenbroek

G-hockey
Nieuws afbeelding

11-4 Zaterdag 6 april kwam Philip Meulenbroek voor de tweede keer een hockey Clinic verzorgen voor de G-hockeyers van DMHC Shinty. Als cadeautje voor de spelers, omdat zij de kampioen van hun poule geworden waren! Tijdens de clinic kregen de spelers de medailles voor het kampioenschap uitgereikt!

Schoolhockey toernooi op 8 mei op Shinty

Jeugd
Nieuws afbeelding

3-4 Update:
De inschrijving is gesloten: er hebben zich 33 teams en 109 kids voor de clinic ingeschreven. In totaal 80 meer dan vorig jaar!  
Alle info en updates kun je vinden op:    https://shintysht.wordpress.com/  

Jaaragenda Hockeykampen De Ridder Hockey

Evenementen
Nieuws afbeelding

25-3 Dit jaar organiseren De Ridder Hockey & onze club weer een aantal gave hockeykampen! Benieuwd? Kijk dan op de Shinty clubpagina. 

Op de Shinty clubpagina kun je de gehele planning voor dit jaar zien . 

Opzeggen Lidmaatschap

Lidmaatschap
Nieuws afbeelding

20-3Als je je lidmaatschap per seizoen 2019/2020 wilt beëindigen, dan moet je dit vóór 30 april 2019 aan de ledenadministratie doorgeven. Dit kun je eenvoudig op de volgende manier doen. Log in op de website en ga naar het tabblad 'Club'. Kies vervolgens 'Opzegformulier'. Je opzegging wordt

Van onze voorzitter: Xavier van den Thillart

Bestuur
Nieuws afbeelding

18-3De lente breekt weer aan en het nieuwe seizoen is alweer enkele weken bezig! Het weer zit nog niet helemaal mee. Dat merken we aan het modderpad dat ons toegang geeft tot Shinty!

Vertrek Saskia Bleumink

Bestuur
Nieuws afbeelding

17-3Saskia Bleumink gaat Shinty aan het einde van dit seizoen verlaten. We vinden dit heel jammer, maar we begrijpen haar keuze. Saskia is acht jaar actief geweest op onze club als trainer, coach, opleidingscoördinator en nog veel meer. Ze heeft in de loop van de jaren vele jeugd- én seniorleden

Sponsor in the Spotlight: The Look Totaalkosmetiek

Sponsoren
Nieuws afbeelding

17-3The Look Totaalkosmetiek een begrip in Driebergen! 25 jaar geleden is Ina Smit begonnen met schoonheidssalon The Look. Toen nog alleen, na jaren van groei en is The Look Totaalkosmetiek een begrip in Driebergen!

Vrijwilligers gezocht! Word actief voor de club!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

15-3Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het  mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen! 

Bardienst en barhuurlingen

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

26-2 De tweede helft van het seizoen is weer begonnen, Daarom vragen we weer jullie aandacht voor het nieuwe barrooster. Noteer je de datum waarop jouw team bardienst heeft?

Trainers voor senioren- en veteranenteams gezocht!

Trainer & Coach
Nieuws afbeelding

25-2 Vind je het leuk om jouw hockeykennis over te brengen op een seniorenteam? Meld je dan aan als trainer! We zijn voor de tweede helft van het seizoen nog op zoek naar trainers voor een aantal teams op verschillende dagen. Ook volgend jaar willen we het aantal trainers uitbreiden, dus meld je

De Shinty Evenementenkalender 2018-2019

Evenementen
Nieuws afbeelding

19-10De Shinty Evenementenkalender staat vol met leuke, gezellige en sportieve activiteiten en evenementen voor iedereen die bij onze club betrokken is. Ook de komende Algemene Ledenvergaderingen zijn in het overzicht meegenomen. De precieze data van de Thé Dansants op de zondagmiddag volgen zo

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]