header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

G-Hockey op Shinty

Nieuws afbeelding 30-3-2015

Shinty zal dit voorjaar starten met trainingen voor mensen met een verstandelijke beperking of sociaal-emotionele beperking vanaf 8 jaar. Ook mensen met een stoornis in het autistisch spectrum of een andere beperking zoals bijvoorbeeld slechtziendheid, doofheid, spraakstoornis, ADHD, zijn van harte welkom.


We starten met 5 trainingen vanaf 10 april op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Opgeven kan via [email protected].

Voor meer informatie klik hier.

 

Als je zin hebt in hockey maar vrijdagmiddag is niet mogelijk, vragen wij je toch je interesse kenbaar te maken. Vanaf september starten de trainingen dan op het meest optimale moment van de week.

 

 

Wil je als ouder meehelpen met het opbouwen van G-hockey op Shinty, bijvoorbeeld als lid van de G-Hockey commissie of als hulp op het veld? Dat is heel erg fijn! Er zijn veel handen nodig en het is leuk om te doen. Stuur een e-mail naar  [email protected].

 

 

Michiel van der Meer, Saskia Bleumink, Marthe Broekman, Minka Verheul, Hans Bömer en Josje Thijssen

 

Deel op: