header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Selectieprogramma Heren 1 en Dames 1 van start

7-6-2015 De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn van start. De komende periode zijn er open trainingen bij Dames 1 en Heren 1 van Shinty. In de zomer zal op een nadere locatie getraind worden, want 8 juni gaat de schop in de grond en start de aanleg van een nieuw waterveld en een nieuw semiwaterveld. Komend seizoen gaan we dan beginnen op een prachtige nieuwe accommodatie. Heb je interesse om mee te trainen? Klik op de link hieronder voor de data en tijden van de trainingen. Wil je meer informatie? Neem voor Dames 1 contact op met trainer coach Bas Strik, [email protected],en voor Heren 1 kun je een mail sturen aan [email protected]shinty.nl.

Heren 1: data en tijden:
Deze zomer gaat Heren 1 met een sterke nieuwe selectie van start. Maar we zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe spelers. In tegenstelling tot eerdere berichten zal Florijn Perdok komend seizoen niet als trainer coach van Heren 1 starten. De selectietrainingen gaan wel gewoon door. Vanwege werkzaamheden voor het nieuwe waterveld en semiwaterveld variëren de trainingslocaties en tijden van 8 juni tot 15 augustus. De selectietrainingen zullen doorgaan tot half juli, en weer starten begin augustus. De eerstkomende trainingsdata zijn dinsdag 9 juni 20.00 op Phoenix, en donderdag 11 juni 20.00 uur op Phoenix.
Heb je interesse om mee te trainen of wil je meer informatie, stuur dan een mail aan [email protected].
 
Met sportieve groet,
Michaela van Grinsven
Htz senioren DMHC Shinty


Deel op: