header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Jongens D1 naar de topklasse!

Nieuws afbeelding 13-10-2015
Een verslag van het play-off weekend:

Op zaterdag 10 oktober verzamelden we met de Jongens D1 van Shinty om 12 uur om de play offs te gaan spelen in Leusden. Iedereen had er zin in en er was heel veel publiek. Helaas lukte het allemaal niet echt goed; de eerste pot tegen Schaerweijde verloren we met 3-1 en de tweede partij tegen Naarden hebben we met iets van 7-1 verloren…. Iedereen baalde er enorm van. Saskia Bleumink (onze trainer/coach) had daarom bedacht dat we na die wedstrijden een film gingen kijken over rugby en Nelson Mandela (Invictus). En we hebben veel pasta gegeten. Het leek wel of de film en de pasta hielpen. Op zondag begonnen we tegen Phoenix, een heel spannende wedstrijd waarbij we eerst 1-0 achterstonden, maar gelukkig werd het 1-1. Het was een wedstrijd waar we heel erg aan elkaar gewaagd waren. Er waren schoten op de lat en de keepers moesten aan de bak. Uiteindelijk moesten we shoot-outs nemen, het was zenuwslopend, niet alleen voor de spelers maar ook voor het publiek! De uitslag van de shoot-outs werd uit eindelijk 3-2. Gelukkig hebben we gewonnen. En dus we mochten nog een wedstrijd spelen tegen Leusden. En ook die wonnen we met 2-0. Iedereen was heel erg blij dat we nu toch nog topklasse mogen gaan spelen. We hebben er zin in!!

Maurits, Hidde, Lars, Tijmen, Thymen, Daan, Niels, Loïc, Joep, Jeroen, Massie, Pieter, Thyn, Roemer en invallers Joris en Jelle.

N.B. Meisjes D1 heeft de subtopklasse gehaald. Ook een mooi resultaat!

Deel op: