header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Zaaltrainingen Jeugd

Nieuws afbeelding 27-10-2015
Elk team traint twee keer in de maand november. Bekijk het schema goed en mochten er veranderingen plaatsvinden, worden de teams en trainers daar persoonlijk over bericht. Keepers krijgen van Marike Oudraad meer informatie over de tijden/dagen.

27 november is er een informatieavond op Shinty over zaalhockey. Deze presentatie wordt gegeven door Jan Maarten van der Valk en Michiel van der Meer. Eerste deel van de presentatie zal Jan Maarten op zich nemen m.b.t. alle belangrijke taken voor coaches/managers. Het tweede deel gaat Michiel van der Meer in op de tactiek en techniek van zaalhockey, "hoe ging het ook alweer".Hiervoor zal er een extra mail worden verzonden naar de coach/managers van de teams. 

Dit seizoen worden er wederom combinatie teams gemaakt van de 1e en 2e lijn teams. Hierdoor kan elke speler zich beter ontwikkelen d.m.v. meer speelminuten per wedstrijd. (Bijvoorbeeld MD1 en MD12 en MD2). Met uitzondering bij de JA-lijn. Op maandag 30 november worden de teamindelingen bekend gemaakt via de website. 


Alvast veel plezier met de zaaltrainingen,

Michiel van der Meer
Technisch Manager Jeugd Shinty

Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]