header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Help mee om arbitrage naar een hoger niveau te tillen: meld je aan als scheidsrechter

Nieuws afbeelding 20-10-2015

De afgelopen jaren is de kwaliteit van het hockey bij Shinty behoorlijk gestegen. Waar dat een tijd geleden ondenkbaar was, spelen de hoogste Shinty jeugdteams vrijwel zonder uitzondering minimaal in de 1e klasse, en de tweede teams 2e klasse. Dat vergt ook een ander niveau arbitrage, maar onze arbitrage heeft zich minder snel ontwikkeld. Gelukkig hebben we sinds afgelopen zomer een breder samengesteld nieuw team die zich richt op de arbitrage. Edward Lind, Jochem Moerkerken en Bart Molenaar hebben allereerst al een enorme klus gehad om alle taken van Marieta Storm over te nemen, maar hun ambitie ligt hoger. Zij willen de arbitrage structureel op een hoger niveau brengen.

 

 

De standaard arbitrage opleiding voor jeugd werkt behoorlijk. Maar we hebben nog te weinig ouders die regelmatig scheidsrechter zijn en ook te weinig jeugdspelers die op een hoger niveau willen leren fluiten. Dat lukt allemaal niet in een jaar, waarschijnlijk zijn 3 of 4 jaar nodig. Meer ouders moeten fluiten, beginnende scheidsrechters moeten gecoacht worden, we hebben een groter team aan ervaren clubscheidsrechters nodig. Om dit te bewerkstelligen heeft het arbitrageteam versterking nodig. Ben je enthousiast, meld je aan! [email protected].

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Week van de Scheidsrechter

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]