header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Senioren

TRIM2 wint Heuvelrug toernooi !!

Nieuws afbeelding 26-11-2015

Dinsdag 24 november werd het 2015 Heuvelrug toernooi voor trimmers gehouden bij Maarn, met als inzet de Dapperste Trimmers Trofee. Na een goed ontvangst gingen we naar veld 2 waar al onze wedstrijden werden gespeeld onder Herfstachtige omstandigheden. 3 wedstrijden van 20 minuten met 5 minuten rust ertussen. Wij hadden een mooie mix van jong en oud, van ervaren tot absoluut groen.

We startten tegen Doorn wat lange tijd doelpuntloos bleef. Pas in de laatste minuut wist notabene Marcel (het was zijn eerste hockeywedstrijd en eerste keer dat hij een stick in zijn hand had!!) op z’n Duits de einduitslag op het bord te zetten, 1-0.

Hierna volgde de wedstrijd tegen De haaskamp uit Amerongen. Dit bleek een geduchte tegenstander met veel fysiek geweld en soms fraaie combinaties. Helaas bleef het bij de beginstand maar was er flink gestreden. Gezien deze tegenstander de vorige wedstrijd ook gelijk had gespeeld wisten wij dat bij winst in de volgende partij de beker en glorie aan ons was…..hoeveel meer incentive heb je nodig!?

De laatste tegenstander was gastclub Maarn. Na een rustige start bleek dat de eerdere partijtjes bij de tegenstander z’n sporen had achtergelaten. Wij konden steeds makkelijker met vlotte combinaties voor de keeper van de tegenstander verschijnen en de doelpunten konden dus niet uitblijven, 4-0. De euforie was groot, en plaatselijk brak de zon voor ons door. We hadden de lessen van trainster Annemarie goed weten om te zetten naar de praktijk op het veld, ze zal trots zijn.

Het laatste deel van dit toernooi was de prijsuitreiking en de borrel, en het moet gezegd, Maarn toonde zich een zeer goede gastheer. We werden goed voorzien van drank en borrelhapjes. Het was nog lang gezellig in het clubhuis……….