header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

SHINTY HVD VIERT WINTERSTOP MET GEWELDIG FAMILIEFEEST

Nieuws afbeelding 2-12-2015

Hockeyend gaat het de Heren Veteranen D van Shinty niet altijd van een leien dakje, maar dat is voor dit vriendenteam niet het voornaamste. De eerste wedstrijd van het seizoen werd met maar liefst met 9-0 verloren. Toch bleef HVD in zichzelf geloven. Door hard trainen en een geweldige teamspirit werden er geleidelijk aan steeds meer punten gepakt. De wedstrijd tegen Leusden begon met een eervolle buiging naar het kersverse lid-van-verdienste, keeper Ronald Voogd. De spannende wedstrijd werd, na lange tijd op 1-1 te hebben gestaan, in de laatste 10 minuten helaas alsnog verloren. Als één man ging HVD strijdend ten onder om na afloop de tegenstanders én alle supporters langs de lijn te fĂȘteren op drank en bitterballen (5 minuten voor einde-wedstrijd in het vet!).

Ook na de wedstrijd was het nog lang gezellig op Shinty en werden de trouwste supporters van dit gezellige veteranenteam van Shinty ruim beloond met heerlijke saté en frietjes.

Deel op: