header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Gezellig midzomernachttoernooi trimmers

Nieuws afbeelding 21-6-2016
Maandagavond was het Shinty complex eventjes van de trimmers! Inmiddels is Trimhockey bij Shinty zo succesvol dat er twee volwaardige teams van dames en heren iedere maandagavond hockeyen.
Buiten de trainingen op maandag, zijn er ook wedstrijden of toernooien die onderling georganiseerd worden met andere trim-teams uit de omgeving.
Zo ook heeft Shinty een eigen toernooi! Het Midzomernacht-toernooi is een jaarlijks evenement dat in de regio bekend staat als een sportief en zeker gezellig toernooi.
Afgelopen maandag 20 juni was het weer zover en gingen er 8 teams aan de bak voor de felbegeerde wisselbokaal. Met heerlijke disco dreunen tijdens en zeker na de wedstrijden, werden er minimaal 3 wedstrijden per team gespeeld. Ook volgde er een heuse finale die tussen "trim 2" en "Schaerweijde" ging. Schaerweijde ging in de laatste seconde van de wedstrijd met 1-0 winst van het veld af en mag zich dan ook met recht winnaar van Midzomernacht 2016 noemen.
Na de finale is er nog heerlijk tot in de late uurtje gedanst en dit op de maandagavond! 
Deel op: