header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Wijziging sponsoren teamkleding

Nieuws afbeelding 7-10-2016 Shinty verwelkomt graag nieuwe kledingsponsoren! We vinden het mooi als bedrijven en/of ouders jacks, hoodies of trainingspakken willen sponsoren voor een team van Shinty. Bedrukt met een naam, een sponsor of het logo van Shinty. In het vervolg hoeft een sponsor hier dan ook geen geld meer voor af te dragen aan Shinty. De overige regels die gelden voor het sponsoren van teamkleding blijven van kracht.  

Regels sponsoren teamkleding
De volgende regels gelden voor het aanschaffen en dragen van (gesponsorde) teamkleding:  

Doorgeven sponsor(en)
We willen graag dat je de gegevens van de sponsor(en) van je teamkleding aan ons doorgeeft via [email protected] 

Natuurlijk is het leuk om een teamfoto in de nieuwe teamkleding naar ons te sturen. We plaatsen dan een berichtje op de website of facebook. Stuur je foto naar [email protected] 

Waar bestel je teamkleding?
Het dringende verzoek is om teamkleding - net als hockeykleding en accessoires - bij Van den Berg Sport aan te schaffen. Van den Berg Sport is één van onze hoofdsponsoren. Van het sponsorgeld betalen we bijvoorbeeld onze trainers en het onderhoud aan ons complex. Daarom geven we graag wat terug! 

Teamkleding met een Shinty logo
Van den Berg Sport heeft het exclusieve recht om sportkleding te leveren waarop het Shinty logo staat. Dat betekent dat geen enkele andere leverancier dan Van den Berg sportkleding met een Shinty logo mag leveren.  

Vragen? 
Heb je vragen? Meer informatie vind je hier op de website of neem contact met ons op via [email protected] 

Sponsorcommissie Shinty
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]