header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in de Spotlight: Recht! Advocaten

Nieuws afbeelding 25-10-2016

Wij zijn Recht! Advocaten en zijn al een aantal jaren sponsor van Shinty. We staan met een team van drie advocaten voor u klaar: Aart Schotte (specialist erfrecht en meer algemeen: ‘verdelingen’), Jasper Veraar (specialist personen- & familierecht) en Nigel Coffi (specialist strafrecht en algemene praktijk in opleiding). We hebben een kantoor in Driebergen, aan de Hoofdstraat, op nummer 190, naast Vierhout, tegenover Groenland.

 

Recht! Advocaten werkt voor mensen en ondernemers uit de regio, maar even goed ook landelijk. Wij zoeken oplossingen voor problemen door te adviseren, door desnoods te procederen en via mediation. Recht! Advocaten is gespecialiseerd in familierecht en de afwikkeling van te verdelen gemeenschappen, denk aan: nalatenschappen (erfrecht), vennootschappen (ontbonden v.o.f.) en andere vormen van samenwerking, of gedeelde eigendom. Een goede beoordeling van de financiële en fiscale gevolgen is daarbij belangrijk. Daarnaast breiden we ons kantoor uit op het gebied van strafrecht en de algemene praktijk, maar soms kunnen we u beter doorverwijzen naar collega- specialisten, dat doen we dan in overleg.

 

We stellen het op prijs om kennis met u te maken. Een kort kennismakingsgesprek is gratis, en als het kan dan staan we particulieren bij op basis van een ‘toevoeging’, de kosten van een advocaat zijn dan minimaal. Meer informatie vind je op onze website www.recht-advocaten.nl of neem contact met ons op via 0343 - 522 201.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]inty.nl