header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Vrijdag 18 nov feestelijke Bekerwedstrijd Heren 1!

Nieuws afbeelding 12-11-2016
Vrijdag 18 november om 20.30 uur speelt Heren 1 de eerste wedstrijd in de Silver Cup-competitie thuis tegen Amstelveen. De wedstrijd is afgelopen vrijdag na 10 minuten spelen helaas afgelast. Shinty bestaat 18 november 55 jaar, dus we gaan er een feestelijke wedstrijd van maken. Om warm te blijven is er voor iedereen langs de lijn warme chocolademelk en glühwein. Kom dus allemaal naar Shinty om Heren 1 aan te moedigen!

Silver Cup
Heren 1 neemt samen met 163 teams deel aan de Silver Cup 2016 – 2017. Silver Cup is het bekertoernooi waarin eerste tot en met vierde klasse teams strijden om de KNHB- beker. Er wordt in acht ronden gespeeld waarbij telkens een klasse hoger aanhaakt. Heren 1 speelt in de 2e  klasse en komt nu in ronde 2 in actie. Er wordt gespeeld volgens het knock-out principe. De wedstrijden staan onder begeleiding van bondsscheidsrechters en worden gespeeld op de vrijdagavonden en in de vrije weekenden. 

Uitbreiden bekercompetitie
In eerste instantie wordt gestart met de Silver Cup Heren. Volgend seizoen komt er een Silver Cup en Gold Cup voor dames en heren. De Gold Cup is het bekertoernooi waarin hoofdklasse en overgangsklasse teams strijden om de KNHB beker. De top 3 van de Silver Cup plaatst zich voor de Gold Cup seizoen 2017-2018. 


Deel op: