header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalhockey: Afronden DWF

Nieuws afbeelding 6-12-2016

Afgelopen weekend is de zaalcompetitie van start gegaan. In de zaal wordt ook gebruik gemaakt van het digitaal wedstrijdformulier (DWF). Super dat al 70% goed ingevoerd is! Helaas dient 100% goed ingevuld te worden om boetes te voorkomen. Het kost de zaalcommissie (te) veel tijd om alle standen te achterhalen ─Śn voor te laat doorgeven van de standen kan de club een boete krijgen. Graag jullie hulp hierbij!

Hoe kan je helpen?

Zorg er als coach/manager/aanvoerder voor dat vooraf aan de wedstrijd de teams ingevuld zijn. Let er op dat de scheidsrechters direct na de wedstrijd de stand invullen die je dan vervolgens kan accorderen. 

Attendeer als zaalleiding ook de teams en scheidsrechters er op dat direct na de wedstrijden het DWF ingevuld wordt en laat ze de stand bij de wedstrijdtafel invullen. Let ook op de wedstrijd waar geen Shinty team in speelt, hierbij gaat het vaak mis. Alle benodigde verificatiecodes - dus ook van de wedstrijd waar geen Shinty team in speelt  - staan op het wedstrijdschema.

  
Vul als scheidsrechter direct na elke wedstrijd de stand in.

Bedankt voor de medewerking.

Zaalcommissie 
Bijlage Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Regels Zaalhockey

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]