header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accommodatie

Tijdens winterstop Veld 1 en clubhuis gesloten!

Nieuws afbeelding 12-12-2018 Tijdens de winterstop kan NIET gespeeld worden op Veld 1. De gemeente heeft de sproei-installatie van Veld 1 afgesloten. Als er gehockeyd wordt op een veld dat niet besproeid kan worden, maken we het veld kapot. Op Veld 2 en 3 kan wel gespeeld worden. Het clubhuis is tijdens de winterstop gesloten. 

Aan het begin van de winterstop heeft de gemeente de sproei-installatie afgesloten, omdat de leidingen met vorst kapot kunnen vriezen. Op een waterveld kun je in principe altijd spelen. Het wordt echter onveilig wanneer het veld droog is. Sproeien is dus noodzakelijk. Niet alleen voor de veiligheid, ook voor de conditie van het veld. Als er niet voldoende water op het veld ligt, slijten de vezels van het veld. We willen graag nog vele jaren plezier hebben van Veld 1. Zolang de sproei-installatie is afgesloten kan er daarom, ongeacht de weersomstandigheden, NIET op Veld 1 gespeeld worden. Voor het begin van de tweede helft van de veldcompetitie zal de gemeente de sproei-installatie weer aansluiten. Vanaf dat moment kan Veld 1 weer gebruikt worden voor wedstrijden en trainingen!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]