header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: Jansen Schoenen

Nieuws afbeelding 19-12-2016 Jansen Schoenen is sinds 1988 het adres voor uw heren- en damesschoenen. Onze herencollectie bevat onder andere Floris van Bommel, Van Bommel, Greve, Church's en Santos.

In onze damenscollectie hebben wij onder andere Lilian, Pikolinos, Mai Mai, Peter Kaiser en Durea. Sinds kort kunnen wij u ook Church's damesschoenen aanbieden. Daarnaast hebben wij een Gabor Shop in Shop, wat betekent dat wij een extra grote collectie van Gabor aanbieden. 

Naast de aanschaf voor nieuwe schoenen kunt u ook bij ons terecht voor schoenreparatie. Behalve schoenen, verkopen wij ook herensokken en panty’s van het merk Oroblu. Oroblu is een Italiaans merk en biedt artikelen voor ieder type vrouw en iedere gelegenheid. De panty’s staan bekend om elegantie, klasse, draagcomfort, duurzaamheid en optimaal kwaliteitsniveau. Oroblu is door de pantytest van het Algemeen Dagblad tot beste panty van het jaar uitgeroepen. Ook hebben wij sokken met vrolijke en opvallende kleuren, van het merk Alfredo Gonzales. Dit exclusieve sokkenmerk staat niet alleen garant voor kwaliteit, maar ook een frisse uitstraling.

Graag zien wij u in onze winkel op Traaij 17! 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]