header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Shinty DJ2: één en al hockey & gezelligheid

Nieuws afbeelding 19-2-2017 Sinds de invoering van de jong-senioren competitie maakt deze groep een explosieve groei door. Jong-senioren spelers zijn tussen de 18 en 23 jaar oud en de teams bestaan grotendeels uit studenten. DJ2 is één van de drie jong-senioren teams die bij Shinty actief zijn. Het team bestaan grotendeels uit voormalige MA1 spelers, aangevuld met een paar MA2 spelers en spelers van Schaerweijde, Dorsteti en Doorn. 

Het team heeft tijdens de seizoensvoorbereiding gekozen voor een combinatie van presteren op het hockeyveld en gezelligheid na afloop. In de zaal werden ze derde in de topklasse, alleen Kampong en Almere haalden een hogere score. Op het veld gaat DJ2 spelen in de IDC 1e klasse met als tegenstanders Qui Vive, Alliance, Kikkers, Eemvallei en Laren DJ1. 

Doordeweeks waaieren de meeste speelsters uit naar diverse studentensteden en op vrijdagavond bereiden ze zich onder de bezielende leiding van Jurriaan Kloks voor op de wedstrijden. Jan Maarten van der Valk, Haike Blaauw (coaches) en Karen van der Lande (manager) zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van deze leuke club dames. 

Komend seizoen gaan een aantal speelsters in het buitenland studeren of stage lopen en komen er plaatsen beschikbaar in DJ2. Wil je komend seizoen op niveau hockeyen (1e klasse veld, topklasse zaal), maar kun je niet een paar keer per week trainen? Hou je van gezelligheid? Dan ben je van harte welkom bij DJ2!
We starten het seizoen in een viersterrenhotel in Valkenswaard met een oefenwedstrijd tegen Oranje-Rood uit Eindhoven. Heb je belangstelling, stuur dan een mailtje naar [email protected]
Deel op: