header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: ASU Advies & Administratie

Nieuws afbeelding 20-2-2017 ASU Advies & Administratie staat als sponsor al jarenlang op de achterkant van de Shinty herenshirts. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van dit Driebergse kantoor dat gevestigd is aan de Hoofdstraat?

ASU Advies & Administratie is een professioneel administratie- en belastingadvieskantoor met klanten in veel verschillende bedrijfstakken van het MKB, en ook particulieren. Bij onze dienstverlening stellen we de doelen van de klanten uiteraard centraal. De financiële dienstverlening dient hierbij om inzicht, controle en sturing te geven aan de onderneming. Een frequent en goed contact tussen adviseur en klant is daarbij van groot belang.

Bijna alle diensten worden geleverd tegen een vast tarief per maand. Zo wordt de klant achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten.

De werkzaamheden van ASU Advies & Administratie bestaan uit een breed aantal diensten op het gebied van administratie, belasting en corporate finance waaronder:

· Fiscale advisering voor ondernemingen en particulieren
· Tax planning
· Samenstellen van jaarrekeningen
· Begeleiding van startende ondernemers
· Begeleiding bij overnames en fusies
· Begeleiding bij financieringsaanvragen
· Parttime controlling
· Verzorgen van de complete administratie
· Verzorgen van de gehele loonadministratie

Contact
Bent u benieuwd wat ASU Advies & Administratie voor u en uw onderneming kan betekenen? Graag lichten we onze dienstverlening in een vrijblijvend gesprek nader aan u toe. Bel ons voor een afspraak of stuur ons een bericht:

ASU Advies & Administratie

Adres Hoofdstraat 81 3971 KD Driebergen-Rijsenburg
Telefoon 0343-517503
E-mail [email protected]
Website www.asuadvies.nl

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]