header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
G-hockey

G-hockeyers trainden met Philip Meulenbroek

Nieuws afbeelding 21-2-2017

Het G-hockeyteam van Shinty traint elke zaterdagochtend, maar deze week was het wel heel speciaal: Topscoorder Philip Meulenbroek was de gasttrainer van ons G-hockey team. Philip speelt bij heren 1 van Kampong in de hoofdklasse en is geen onbekende van Shinty. 4 jaar lang was hij de jeugdcoördinator.

 

Clinic

Iedereen mocht een introducée meenemen. Op het veld stonden vriendjes, vriendinnetjes, broertjes die op voetbal zitten en zusjes. Iedereen deed mee met deze bijzondere clinic van Philip. Na de groepsfoto lekker warmlopen en daarna flink oefenen. Er is weer veel bijgeleerd en in een wedstrijdje aan het einde van de training was iedereen enorm fanatiek.

 

Groei

Hockey is voor iedereen. Niemand uitgezonderd. Daarom biedt Shinty sinds de zomer van 2015 G-hockey aan. En G-hockey groeit met de teamleden mee volgens Garnt, de voorzitter van de G-hockeycommissie: "We hebben in allerlei opzichten veel geregeld en de basis is meer dan gelegd. ”Maar de commissie heeft nog meer ambities. De uitdaging nu is dat we verder gaan groeien”, aldus Garnt, "als het aantal leden voldoende toeneemt, kunnen we gaan deelnemen aan de G-hockey competitie van de KNHB.”


Dat is ook een van de redenen volgens Mireille, ook G-hockey commissielid, waarom deze clinic is georganiseerd. "We zijn altijd op zoek naar leuke activiteiten naast de reguliere trainingen en oefenwedstrijdjes.”, aldus Mireille, "toen werd het idee geboren om topspeler Philip een clinic te laten geven aan de G-hockeyers, waarbij alle spelers iemand mochten meenemen. Uiteraard hopen we dat de clinic en de publiciteit eromheen nieuwe G-hockeyers oplevert.”

 

We kijken terug op een hele leuke clinic en delen graag met jullie de foto’s. Klik hier voor het foto album.


En Philip bedankt!Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]