header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Shinty is cashless!

Nieuws afbeelding 13-3-2017
Vanaf 10 maart a.s. kun je niet langer contant betalen in ons clubhuis. Er kan alleen nog betaald worden met een bankpas óf met de Clubcard van Shinty. 

Shinty Clubcard
De Shinty Clubcard is een betaalkaart. Zo heb je dus geen cashgeld meer nodig; wel zo veilig en gemakkelijk. Ook makkelijk voor teams om een gezamenlijke kaart aan te schaffen of voor de jongste jeugdleden zodat zij niet meer op pad hoeven met een pinpas van hun ouders. En dat betekent dus dat er geen contant geld meer in omloop is. Wel zo veilig voor onze (vrijwillige) barmedewerkers. Bovendien kan er sneller worden afgerekend en zijn rekenfoutjes bij het teruggeven van wisselgeld verleden tijd. Overigens kan je nog wel met je pinpas blijven betalen. 

Hoe werkt het? 
Vanaf 10 maart kun je de Shinty Clubcard voor € 5,00 kopen aan de bar in het clubhuis. De clubcard is dan al geactiveerd en er staat direct een startsaldo van € 5,00 op. Onze sponsor ABN Amro maakt het mogelijk om de Clubcard zonder extra kosten aan te bieden. Als op de Clubcard saldo is geladen, kan je hiermee (alleen!) bij Shinty aan de bar betalen. Zo heb je dus geen cashgeld of pinpas meer nodig; wel zo veilig en gemakkelijk. 

Opladen Shinty Clubcard
Opladen doe je eenvoudig met je pinpas aan de bar op Shinty.   Je kunt de Clubcard ook opwaarderen met iDeal via de website www.mijnlcs.nl. Je kunt je Shinty Clubcard alleen gebruiken op Shinty. Niet bij andere clubs. Er worden geen transactiekosten gerekend voor betalingen met de Clubcard. 

Registreren Shinty Clubcard
Het is wel zo handig om je clubcard te registreren op www.mijnlcs.nl. Wanneer je persoonlijke gegevens zijn geregistreerd, kan de Clubcard bij verlies eenvoudiger worden geretourneerd. Ook kun je een geregistreerde Clubcard bij verlies laten blokkeren. 

Om de Clubcard te registreren, ga je naar www.mijnlcs.nl. Je kiest voor de button linksonder: Registreer je clubcard. In het volgende scherm kies je voor Betaalpas: vul hier het nummer van de Clubcard, de CVC-code en je eigen gegevens in. Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, klik je op Registreer.  

Vragen?
Veel vragen worden beantwoord in de FAQ (klik hier). Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Deel op: