header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Ouders niet langs de velden, maar er op! 19 april cursus voor ouders!

Nieuws afbeelding 22-3-2017 Elke week zien we ze weer staan, enthousiaste ouders die hun kroost gadeslaan en aanmoedigen.
Fantastisch, maar zou het niet veel leuker zijn om (af en toe) die tijd ook binnen de lijnen te staan als spelbegeleider of scheidsrechter. Dan kun je niet alleen toekijken, maar deze tijd ook nog eens nuttig invullen als vrijwillig spelbegeleider of scheidsrechter bij Shinty.

Scheidsrechter of spelbegeleider worden is helemaal niet moeilijk, zeker als je kunt instappen op een laag niveau. Dan groei je daarna heel makkelijk mee in niveau en kun je zo je kind(eren) jarenlang waar nodig bijstaan tijdens hun wedstrijden. Maar ook als (evt. toekomstig) coach ben je dan beter uitgerust om de regels te interpreteren en over te dragen op je teamleden.
Daarom zijn we vooral op zoek naar enthousiaste ouders met kinderen in de D, E en F teams.
 
Het halen van de scheidsrechterkaart is dan de eerste eenvoudige stap. Je meld je aan op onderstaand mailadres en ik stuur je een link naar de e-learning cursus die je thuis op je gemak kunt volgen en totaal 3 uurtjes vrij tijd kost. Geen cursus spelregels drillen, maar spelenderwijs in zes modules vragen beantwoorden over spelregels, tekens, etc. vaak aangevuld met plaatjes, foto’s en filmpjes. En samen met je kind(eren) oefenen is helemaal een feest, leren zij ook meteen de regels.

Op woensdag 19 april kom je om 19.30 uur naar het clubhuis, waar we de stof nog even gezamenlijk doorlopen, waarna het examen (multiple choice) meteen afgelegd wordt.
Slagen is bijna gegarandeerd, en dan kun je daarna (evt. met begeleiding door een echte scheids) je eerste stappen in het veld maken!
 
Dus zet de stap van langs het veld naar in het veld en meld je aan op: [email protected]
Want fluiten is niet alleen leuk maar geeft ook zoveel meer voldoening en plezier.  DOEN!
 
Met sportieve groet,
Bart Molenaar
Arbitrage Commissie Opleidingen Jeugd Shinty

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Sportief weekend!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]