header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: Fiën Adviesgroep

Nieuws afbeelding 19-4-2017 Fiën Adviesgroep Rijsenburg BV biedt al 21 jaar totaal financieel advies aan haar klanten. Op Independer.nl staan wij zowel bij klantwaardering als prijskwaliteit als eerste in de regio. Speciaal voor Shinty-leden hebben wij nu een speciale actie.

Met ons hypotheekadvies naar de beste hypotheek
Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden. Met Fiën Adviesgroep Rijsenburg staat u er nooit alleen voor: wij begeleiden u van de eerste oriëntatie tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris en bieden u doorlopende ondersteuning aan.
 
De hypotheekrente is nog altijd historisch laag!
Banken werken nog steeds niet in het belang van de klant. Het komt nog te vaak voor dat hypotheken veel beter onderhouden kunnen worden. De vraag is of u het beste advies krijgt als u zelf contact met de bank opneemt. Tegelijkertijd wilt u geen advieskosten kwijt zijn zonder dat u weet of het in uw specifieke situatie zinvol is.
 
Gratis hypotheekscan
Daarom hebben wij speciaal voor Shinty-leden een lucratieve actie: een gratis hypotheekscan! Wij kijken geheel vrijblijvend en gratis wat de mogelijkheden zijn om uw maandlasten te verlagen. Zo zoeken we voor iedere situatie de allerbeste hypotheekoplossing, ook voor u! Hierna kunt u zelf bepalen of u iets wijzigt of niet. U bent vrij om ons de opdracht te geven om u te adviseren of dat u dit doet met uw eigen adviseur of bank.

Fiën Cadeau Card
Als wij u als nieuwe klant mogen verwelkomen, dan ontvangt u naast het goede advies de Fiën Cadeau Card t.w.v. € 100,- te verzilveren bij één van onze partners. Zie www.fien.nl voor details. Dus wacht niet langer en bel Jeroen!

Fiën Adviesgroep Rijsenburg B.V.
Hoofdstraat 118-120
3972 LD Driebergen-Rijsenburg

telefoon 0343 - 518 561                                                 
e-mail [email protected]
website www.fien.nl

  
 Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]