header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: HABREG

Nieuws afbeelding 23-5-2017
HABREG civiele techniek, sponsor van Shinty, mijn eenmanszaak, levert civieltechnisch advies en projectmanagement  voor particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars en de overheid. Ik adviseer en begeleid projecten vanaf de start van het idee tot en met de oplevering van het project. 

Hockeyballen

Hockey is een technisch spelletje. Natuurlijk doe je het met het hele team, maar zonder balcontrole komt het niet tot samenspelen en tactische opbouw van de wedstrijd. En die techniek leer je door te oefenen, veel te oefenen. Nu de zomerstop weer voor de deur staat sponsort HABREG civiele techniek de jeugdspelers, die deelnemen aan de Lustrum Jeugddag, een hockeybal. Techniek voor techniek zeg maar.

Maar wat is nu eigenlijk civiele techniek? Civiele techniek is een heel breed vakgebied met hele grote projecten zoals de aanleg van spoorverbindingen, ruimte voor de rivieren en aanleg en onderhoud van wegen en riolering. Maar ook het maken van bruggen, sluizen, stuwen en waterzuiveringen. Het verkeersveilig maken van de hoofdstraat en de ombouw van station Driebergen met een ongelijkvloerse spoorkruising. En natuurlijk de aanleg van de kunstgrasvelden behoren tot het vakgebied. Techniek is dus zeer zichtbaar, net als de techniek bij hockey. Wellicht iets voor jou. Heel veel hockey(technisch) plezier!

Hans Bregman
www.habreg.nl


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]