header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Het Familietoernooi is VOL met 30 teams!

Nieuws afbeelding 28-6-2017 Het Familietoernooi begint zondag 2 juli om 9.00 uur!! We hebben een strak programma dus het is erg belangrijk dat iedereen er op tijd is. Zeker ook omdat Smit & Dorlas vanaf 9.00 uur heerlijke koffie serveert! 

Het '70s Summer Festival! 
Shinty wordt dit keer omgetoverd tot een (food)festivalterrein met een jaren 70 tintje. Laat je voor je outfit en teamnaam inspireren door alles wat te maken heeft met zomerfestival, jaren ’70, retro etc: hoe creatiever, hoe leuker! Het team met de leukste/meest originele outfit/uitstraling wint een prijs. 

Uiterlijk 9.00 uur aanwezig!
Per team is er vanaf 8.45 uur een enveloppe af te halen bij de wedstrijdtafel waarin alle benodigde info van de dag te vinden is alsmede de toegangsbandjes voor alle betaalde teamleden.
 
Extra teamleden
Voor de extra teamleden en/of de teams die nog niet betaald hebben is het mogelijk per pin aan de bar te voldoen. Met het pinbonnetje zijn er extra bandjes te verkrijgen.

Wij hebben er veel zin in! Tot zondag 2 juli! 

De Evenementen commissie, 
Koert, Roosmarijn, Masha en Ilse


Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Studio Shinty Aflevering 9

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]