header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Een geweldig Familie Hockey Toernooi!

Nieuws afbeelding 2-7-2017 Afgelopen zondag was Shinty omgetoverd tot een heus festival terrein. Maar liefst 30 teams deden mee aan het '70s summer festival. Het was een geweldige dag met veel zon, foodtrucks met heerlijk eten, jaren 70 muziek en mooi hockey! Dank Masha, Ilse, Roosmarijn en Koert voor de top organisatie!

De meer dan 400 deelnemers in disco, flower power, Bj├Ârn Borg en hippie outfits begonnen de dag met een warming-up van Matthijs van Dalen van BMB Sports. Daarna kon het hockey beginnen. De teams waren verdeeld over drie poules. Ouders en kinderen, met en zonder hockeyervaring, speelden enthousiast om de eerste plek. 

Op het terrein rondom de velden stonden diverse foodtrucks en picknick tafels waar in het zonnetje genoten kon worden van heerlijke salades, verse pizza, pasta en broodjes van Capri Pizza's, verse koffie van Smit & Dorlas, Italiaanse ijsjes, popcorn en nog veel meer. 

Er was een prijs voor de winnaars van de poules én voor het team met de meest originele en creatieve outfit. 

Het was een geweldige dag! Voor een sfeer impressie kijk in het fotoalbum op de website.


Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Studio Shinty Aflevering 9

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]