header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Groenland en ASU ondertekenen nieuw sponsorcontract

Nieuws afbeelding 4-7-2017 Tijdens het Familietoernooi afgelopen zondag hebben de shirtsponsoren Restaurant Groenland en ASU Advies & Administratie een nieuw sponsorcontract getekend voor twee seizoenen. Vanaf volgend seizoen prijkt de naam van Restaurant Groenland op alle heren- en jongensshirts en de naam van ASU Advies & Administratie op alle dames- en meisjesshirts. We zijn heel blij dat ze hun naam voor twee jaar aan onze club willen verbinden. Na de officiële ondertekening werd hier dan ook op geproost met bubbels. 

Restaurant Groenland
Restaurant Groenland is de nieuwe shirtsponsor. Zij hebben de afgelopen jaren de teamkleding van Heren 1 en Dames 1 al gesponsord. Niels Oosthoek, eigenaar van Restaurant Groenland, zegt zelf dat de meest gestelde vraag die hij de afgelopen tijd kreeg, is waarom hij Shinty sponsort. Hij heeft namelijk twee kinderen die niet hockeyen. Hij geeft aan dat hij zich gewoon thuis voelt bij Shinty. 

ASU Advies & Administratie
ASU Advies & Administratie is al jarenlang een trouwe (shirt)sponsor van Shinty. Ze wisselen de jongens- en herenshirts volgend seizoen voor de dames-en meisjesshirts. Joost Grootenhaar van ASU Advies & Administratie heeft namelijk drie dochters  in de leeftijd van 1 tot 6 jaar. Zij zijn nog geen lid van Shinty, maar hij verwacht dat dat niet lang meer gaat duren. 


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]