header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Keeper gezocht voor vriendenteam JA3!

Nieuws afbeelding 23-8-2017 Het vriendenteam, Jongens A3, zoekt nog een keeper. We hebben een plek in een leuk team in de aanbieding. JA3 is een vriendengroep die een stevige pot willen spelen en inmiddels goed op elkaar ingespeeld zijn. Vrienden die 2 keer per week trainen en als het even kan hoog willen eindigen in de poule. 

Na het afzwaaien van onze vaste keeper, zoeken we bij de start van dit nieuwe seizoen een nieuwe, frisse keeper. We staan open voor verrassende kandidaten. A-jeugd of stevige B-kandidaat. Heb je langgekoesterde wens om te gaan keepen? Of weet je iemand die dat wil? Dan houden we ons aanbevolen. Voor de gouden tip loven we een fles champagne uit! (Of iets vergelijkbare waarde). We staan open voor allerlei  oplossingen, invalbeurten of combinaties van spelen en keepen. Bevriende voetballers die toe zijn aan wat anders, etc. Maar een vaste keep, zouden we natuurlijk het liefst in ons mooie team opnemen. 

Weet je iemand? Zelf eens kijken?
Neem gerust contact op of kom eens vrijblijvend op een training kennismaken met het team. We trainen op maandag en woensdag om 19.00 uur.

Een fles champagne voor de gouden tip! 

Tips en apps naar:
Mark Zwijnenburg
Namens begeleiders JA3
06-50826766
Deel op: