header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Teamkleding en sponsor? Hoe zit dat ook al weer?

Nieuws afbeelding 16-9-2017
Er zijn ouders, spelers en bedrijven die iets extra’s willen doen en een team willen voorzien van nieuwe jacks of trainingspakken. Uiteraard is dit mogelijk. Shinty verwelkomt graag nieuwe sponsoren! Wat veel mensen niet weten, is dat er een aantal regels gelden voor het sponsoren en aanschaffen van teamkleding.  

Waar bestel je teamkleding?
Het dringende verzoek is om teamkleding - net als hockeykleding en accessoires - bij Van den Berg Sport 2000 aan te schaffen. Zij kunnen de kleding ook bedrukken  met naam, initialen of sponsor. Van den Berg is één van onze hoofdsponsoren en van dit sponsorgeld betalen we bijvoorbeeld onze trainers en het onderhoud aan ons complex. Daarom geven we graag wat terug. 

Shinty teamlijn met Shinty logo
Shinty heeft samen met Van den Berg Sport 2000 en Reece een kledinglijn samengesteld. Deze lijn bestaat uit een zwart of rood Reece jack en een zwarte Reece trainingsbroek met het Shinty logo. Deze kledinglijn kun je bij Van den Berg en binnenkort online via de Shinty ledenshop aanschaffen. Wanneer je de kleding met het team aanschaft, krijg je een leuke korting!

1e lijn teams dragen Shinty clublijn met logo
Wanneer een 1e lijn team teamkleding aanschaft, kiezen zij voor de Shinty clublijn met het Shinty logo. Het advies voor de overige teams is ook om voor deze mooie clublijn te kiezen. Zo stralen we eenheid en professionaliteit als club uit! 

Shinty logo
Het Shinty logo mag alleen gedrukt worden op de Shinty clublijn. Kies je met jouw team voor een ander (Reece) jack of pak dan mag er geen Shinty logo op gedrukt worden. 
Van den Berg heeft het exclusieve recht om sportkleding te leveren waarop het Shinty logo staat. Dat betekent dat geen enkele andere leverancier dan Van den Berg sportkleding met een Shinty logo mag leveren. 

Teamkleding met sponsor
Je kunt je als team laten sponsoren en de naam of het logo van de sponsor op de teamkleding laten drukken. De sponsor hoeft hiervoor geen geld af te dragen aan Shinty. Er geldt echter wel exclusiviteit voor onze hoofdsponsoren ABN AMRO en Van den Berg. Het is dus niet mogelijk dat een Shinty-team gesponsord wordt door een andere bank of sportwinkel. Ook zijn er geen sponsoren toegestaan op de officiële Shinty wedstrijdkleding anders dan de officiële shirtsponsoren. Daarnaast willen we graag dat het team of de teammanager de naam van de sponsor(en) aan ons doorgeeft, via [email protected]

Teamfoto
Het is natuurlijk leuk om de sponsor en de nieuwe teamkleding te laten zien aan de club. Stuur een foto van je team in de nieuwe teamkleding naar [email protected] We plaatsen dan een berichtje op de website of social media.  

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen over deze sponsorregels? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected] 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]