header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Trainer gezocht voor maandagavond trimhockey

Nieuws afbeelding 5-9-2017

Welke trainer of ervaren hockeyer heeft zin om als trainer met een leuke groep hockeyers aan de gang te gaan? Voor de groep met minder ervaren trimhockeyers (beginners tot redelijk gevorderden) zoeken we nog een enthousiaste trainer (m/v) die het leuk vindt om zijn/haar ervaring en kennis over te dragen. Enthousiasme, lol in het trainen en een klik met de groep (veelal 30+) is belangrijker dan diploma’s. De groep traint op maandagavond vanaf 20.30 uur.

Achtergrondinformatie
Shinty heeft een enthousiaste, actieve groep trimhockeyers. We hebben een groep met ervaren hockeyers, waarbij we na wat korte opwarmoefeningen een partij spelen en een groep met minder ervaring waarbij in de trainingen alle elementen van techniek en tactiek langskomen.

Naast de trainingen spelen beide groepen gedurende het jaar een serie oefenwedstrijdjes tegen de trimhockeyers uit de buurt. De trainingen zijn op maandagavond en starten rond 20.30 uur en duren tot 22.00 uur. Zowel de ervaren groep als de groep met minder ervaren hockeyers spelen gemengd; dames en heren door elkaar, wat bijdraagt aan de gezelligheid. Goede sfeer en veiligheid heeft bij trimhockey prioriteit.

Heb je belangstelling? Vragen? Duobaan? Neem gerust even contact op met Mark Zwijnenburg, coördinator trimhockey bij Shinty: 06-50826766.

Deel op: