header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
G-Hockey

G-sportdag Utrechtse Heuvelrug 2017

Nieuws afbeelding 2-9-2017

G hockey Clinic

Zondag 27 augustus, was niet alleen de dag van de EK- hockeyfinale heren in Amstelveen, maar ook de G-sportdag (editie 2) van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op deze dag kunnen kinderen en volwassenen met een beperking kennis maken met diverse sporten. Maar bovenal is het de bedoeling dat iedere deelnemer een leuke middag beleeft.

En dat is gelukt. Samen met de Voetbal, Korfbal, Wandelen en Tennis hebben we namens Shinty een G-hockey clinic gegeven. Op de mooie locatie van Korfbalclub Doorn hebben 15 deelnemers met ballen gegooid, er tegen aan geschopt, er tegen aan geslagen en ook nog gewandeld en touw getrokken. Maar onbetwist hoogtepunt was natuurlijk ;-) het knotshockey.

Op een klein veldje is sportief samen gespeeld. Die knotsen maken wat los bij alle hockeyers weten we, maar dat gebeurt bij iedereen. Ook deze groep is lekker aan het knotsen geweest.

Als afsluiting van de middag heeft Wethouder Hans Nijhof voor iedere sporter een compliment en een echt G-sportdag diploma. Moe gesport met een ijsje ging iedereen net op tijd naar huis om daar nog te genieten van een spannende EK-hockey finale.

Janine, G-commissie Shinty

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

G-Hockey Clinic zaterdag 25 juni

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
i[email protected]