header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Frank van Hees

Nieuws afbeelding 13-10-2017 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elk maand kun je in deze rubriek kennis maken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Frank van Hees van de Accommodatie commissie.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Ik ben Frank van Hees, 55 jaar, getrouwd met Suzan. Wij hebben twee dochters, Carmen en Evi, die allebei hockeyen bij Shinty. Carmen in Meisjes C6 en Evi in Meisjes D4. Zelf woon ik al 50 jaar in Driebergen-Rijsenburg, dus Shinty is voor mij geen onbekende. Alhoewel het duidelijk wel een ander karakter kent dan 40 jaar geleden. Vroeger heb ik korte tijd hockey gespeeld, maar dat is lang geleden.

Hoe ben je bij Shinty betrokken geraakt?
Mijn dochters zijn in groep 3 direct bij Shinty begonnen in de Jongste Jeugd. Dit is alweer 7 en 4 jaar geleden.

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty?
Als vrijwilliger ben ik actief geweest als coach, spelbegeleider en sponsor. Sinds begin dit jaar ben ik lid van de Accommodatie commissie. Alles bij elkaar ben ik alweer zo'n slordige 6 jaar vrijwilliger bij Shinty.

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Shinty? 
Wat ik leuk vind, is dat ik iets maatschappelijks bijdraag voor een club en dat lijkt mij ook een prima voorbeeld voor mijn meiden. Een club kan namelijk niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers.

Kunnen jullie nog hulp gebruiken in de Accommodatie commissie? 
Hulp is altijd welkom, maar dan meer in de operationele uitvoering. Hoe meer meningen in een commissie, hoe lastiger het wordt. 
Wil je de Accommodatie commissie helpen met hand- en spandiensten rondom de velden en het clubhuis, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Ik zou het stokje graag over willen geven aan Bart Molenaar. Bart is als vrijwilliger actief in het opleiden van de scheidsrechters. Hij doet dit naar mijn bescheiden mening voortreffelijk. Als ik zie hoe er door de jeugd gefloten wordt op Shinty, dan mogen andere clubs hier nog wel eens een voorbeeld aan nemen.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]