header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

De Yuppen, ze komen eraan....

Nieuws afbeelding 13-10-2017 Bij de jeugd komen we af en toe enthousiaste spelers uit de C-lijn tegen die fluiten een geweldige uitdaging vinden. Zij melden zich al op die leeftijd aan voor het halen van een scheidsrechterskaart. Het is dan ook een logische vervolgstap om deze jeugdleden de gelegenheid te bieden om zich door te kunnen ontwikkelen naar een goede scheidsrechter. Daarom starten we binnenkort het YUP-opleidingstraject. 

Het YUP-opleidingstraject is een initiatief dat onze spoorwegbuur Phoenix al enige tijd heeft draaien en wat zijn vruchten daar al heeft afgeworpen. YUP staat overigens voor Young Umpire Promise, oftewel jonge veelbelovende scheidsrechter. We zijn heel blij dat we onze bondsscheidsrechter Alex Bak bereid hebben gevonden om hierin te participeren. 

Door deze enthousiaste fluiters nu al op deze wijze te binden, stimuleren we niet alleen hun eigen plezier in fluiten, maar hebben we er als club zelf ook profijt van. Het biedt ze een mooie mogelijkheid om hierna door te stromen naar de CS+ of misschien later zelfs naar de bondsopleiding. 

De eerste vier Yuppen (alle jongens) zijn reeds gescout. De jongens starten binnenkort met het opleidingstraject. Maar als er nog meisjes zijn die deze uitdaging aan willen gaan, dan houden we ons aanbevolen. Ben je ge├»nteresseerd in het YUP-opleidingstraject? Ben je 14 jaar of ouder en fluit je regelmatig een wedstrijd? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Het is de bedoeling dat elk seizoen een aantal Yuppen doorstromen naar de CS+ en er zo elk seizoen weer ruimte komt voor een paar nieuwe enthousiaste scheidsrechters in spé.Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Sportief weekend!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]