header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Heiko Gorter Makelaars nieuwe sponsor Dames 1

Nieuws afbeelding 5-11-2017
Dames 1 loopt er dit seizoen professioneel bij in mooie trainingspakken en tassen van hun nieuwe sponsor Heiko Gorter Makelaars. Heiko Gorter is een echte Driebergse ondernemer. Hij is geboren en getogen in Driebergen en heeft zelf vroeger bij Shinty gehockeyd. Heiko vindt het leuk om betrokken te zijn bij Shinty en op deze manier de club te ondersteunen. Naast een sponsorbord langs veld 1 heeft hij nu ook Dames 1 compleet in het nieuw gestoken. 

Heiko is er trots op dat de dames de komende twee seizoenen zullen spelen in pakken met zijn bedrijfsnaam en logo. Niet alleen de dames ook de coaches Arno en Jurriaan en teammanager Gerard lopen in een jack met Heiko Gorter Makelaars. In zijn rol als sponsor wil Heiko ook bijdragen aan de teamspirit en het sportief plezier. De dames zijn dan ook uitgenodigd voor een teambijeenkomst bij hem op kantoor, in zijn monumentale schaapskooi aan de Engweg in Driebergen. 

Afgelopen zondag was de officiĆ«le uitreiking van de pakken en tassen en kennismaking van het team met Heiko Gorter. De dames hadden als dank een lekkere fles wijn voor Heiko en zijn vrouw. 

Shinty Dames 1 is dit seizoen bijna compleet vernieuwd. Er zijn een groot aantal speelsters uit de eigen Shinty jeugd bijgekomen. De dames doen het goed en staan 4e in de poule. Kom Dames 1 aanmoedigen op Shinty of volg ze via www.facebook.com/shintydames1.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]