header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Spelregels leren, haal je kaart!

Nieuws afbeelding 6-11-2017
Voor alle hockeyers vanaf de C-jeugd t/m senioren, coaches, teammanagers en ook ouders langs de lijn is een goede kennis van de spelregel belangrijk. Meld je daarom aan voor de cursus clubscheidsrechter, want dan leer je die regels tot in detail.Je begrijpt daarna ook meteen waarom scheidsrechters bepaalde beslissingen wel of niet nemen, of wat je wel/niet mag doen in het veld. 
 
Na aanmelding voor de cursus kun je meteen thuis aan de slag. In een uurtje of drie leer je heel eenvoudig alle belangrijke regels door vragen te beantwoorden over spelsituaties, soms ondersteund door filmpjes.
 
Op 22 november krijg je vervolgens een uurtje uitleg. Hierna doe je gelijk het examen voor het halen van je scheidsrechterskaart. De uitleg en het examen vinden deze keer niet bij Shinty plaats, maar op basisschool De Zonheuvel in Driebergen. Deze scheidsrechterskaart is het bewijs dat je de regels kent en dat je wedstrijden mag fluiten. Het fluiten van wedstrijden is geen verplichting voor niet-jeugdleden, maar is natuurlijk wel heel leuk om te doen.
 
Dus, meld je komende week aan op [email protected] en leer de spelregels.
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]