header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Van den Berg Sport 2000 verlengt sponsorcontract

Nieuws afbeelding 25-11-2017 Vanmorgen is een nieuw sponsorovereenkomst getekend door Gert van den Berg van Van den Berg Sport 2000 en onze voorzitter Ido de Geus. Van den Berg is al vele jaren een trouwe sponsor van Shinty en we zijn dan ook heel blij dat het sponsorcontract met dé sportwinkel van Driebergen met vier seizoenen is verlengd.  

Shirtsponsor én teamsponsor
De naam Van den Berg Sport 2000 zal nog vier seizoenen prijken op de mouw van de Shinty thuis-shirts én de nieuwe uit-shirts. Daarnaast is Van den Berg ook teamsponsor van Shinty Jong Heren 1. Dit team loopt dit seizoen in mooie trainingspakken rond met het logo van Van den Berg.  

Ledenshop Shinty 
Van den Berg verzorgt de levering van de Shinty-shirts en is het verkooppunt van het complete Shinty clubtenue. Daarnaast biedt Van den Berg een zeer uitgebreide collectie hockeysticks, hockeyschoenen en andere hockeyaccessoires. Niet alleen in de winkel op de Traaij 44A kun je hiervoor terecht, in de Shinty ledenshop op de Shinty website kun je ook eenvoudig online vanuit huis bestellen. Van alles wat je koopt in de ledenshop ontvangt Shinty ook nog eens 6% van de omzet!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]