header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalhockey

Nieuws afbeelding 4-12-2017

Shinty neemt in het winterseizoen actief deel aan de zaalhockeycompetitie. Hier vind je alle informatie over de gang van zaken bij het zaalhockey.

>> Belangrijkste aandachtspunten zaalcompetitie

>> Spelregels zaalhockey

 

Speelschema

De wedstrijden, tijden en locatie worden in het wedstrijdschema op onze website en in de app gepubliceerd. In de app vind je onder ‘teams’ ook je zaalhockeyteam. 

 

>>Routebeschrijvingen zalen Midden Nederland

>> Instructies voor de zaalleiding

>> Contactgegevens zaalbeheerders (link volgt later)

 

Trainingen

De geplande trainingen staan op de site. Er zijn niet voldoende zalen beschikbaar om iedereen regelmatig in de zaal te laten trainen. Daarom heeft Shinty balken aangeschaft om buiten de zaaltactiek te kunnen oefenen. Hierdoor kunnen we toch bijna elke week trainen. 


Alle teams, dus ook de selectieteams, trainen in hun veldsamenstelling. Zo kunnen tijdens de training partijtjes 5:5 (met enkele wisselspelers) worden gespeeld om de spelsystemen te oefenen en om het teamgevoel te onderhouden. In een voorlichtingsbijeenkomst voor trainers en coaches vlak voor de start van het zaalhockeyseizoen, worden de systemen besproken, zodat alle teams op eenzelfde wijze spelen.

 

Scheidsrechters

>> Instructies voor scheidsrechters

>> Inhuren van scheidsrechters (Inloggen > Club > Documenten > Zaalhockey > Zaalscheidsen)

 

Aanschaf zaalhockeymaterialen

Voor zaalhockey heb je verplicht een zaalhockeystick, een handschoen (incl. gesloten duim) en zaalschoenen (zonder zwarte zolen) nodig. Dit is verkrijgbaar bij Van den Berg Sport, Traaij 44A, Driebergen. 


Meer informatie

Op de site van de KNHB staat een hele boel interessante informatie. Er is ook een handig document:  Complete informatie vanuit KNHB (speelgerechtigdheid. instructies jeugd/senioren).

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Regels Zaalhockey

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]