header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Beschikbare velden en bartijden tijdens winterstop

Nieuws afbeelding 6-12-2017 Tijdens de winterstop is het clubhuis open tijdens de balkentrainingen. Ook op  donderdagavond kun je opwarmen in het clubhuis van 20.30 tot 22.30 uur. Let op, voor trainingen in de winter zijn alleen veld 2 en veld 3 beschikbaar.

De sproei-installatie op veld 1 is in de winter niet in gebruik. Veld 1 mag dan ook in deze periode absoluut niet bespeeld worden omdat het veld anders enorm kan beschadigen. Doe je dit als team toch, dan zijn wij als club helaas genoodzaakt een boete uit te delen. Laten we er met z'n allen voor zorgen, dat boetes op onze club niet nodig zijn! 

Wil je als trainer of ouder toch graag dat het clubhuis op een specifieke dag/tijd open is tijdens de winterperiode, stuur dan een mailtje naar onze penningmeester Wendy Morshuis, [email protected] Wendy pakt eventuele verzoeken op met het barbeheer. In de kerstvakantie (23 december - 7 januari) is het clubhuis dicht.  
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]