header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: Vierhout van Wonderen Makelaars

Nieuws afbeelding 14-1-2018 Vierhout van Wonderen Makelaars is een vertrouwde naam op de Utrechtse Heuvelrug op het gebied van (ver)koop, (ver)huur en taxaties van woningen. Speciaal voor Shinty-leden is er nu een leuke actie! 

Het team
Het kantoor bestaat uit een enthousiast team dat een goede combinatie heeft van zakelijke expertise, een frisse blik en vooral betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Passie voor het vak is hun drijfveer; geen koper of verkoper is hetzelfde, dus de mens staat centraal! Het vinden of wisselen van je thuis, dat is een flinke klus, zeker tegenwoordig in een tijd waar snel handelen beslissend kan zijn. Natuurlijk wel met een gedegen plan van aanpak. 

En dat is de makelaars van Vierhout van Wonderen op hun lijf geschreven: Professionele begeleiding, altijd op maat en nooit alleen van 9 tot 5! 

Uitdaging
De uitdaging is om bij elke woning de beste koper te vinden, ook als er meerdere gegadigden zijn, zoals tegenwoordig vaak voorkomt. Of ingeval van een aankoopopdracht de ideale woning te vinden voor de koper. Een echt thuis! 

Lees de reviews op Funda en ontdek wat cliënten zeggen…. 

Actie
Speciaal voor Shinty-leden is er een leuke actie. Bij de aan- of verkoop van een huis via ons kantoor (voor 1 juni a.s.), krijg je een kadobon voor een kleuradvies, lichtplan en inrichtingsplan voor de (nieuwe of oude) woonkamer ter waarde van € 350,00. Uitgevoerd door de stylistes van A2 Style. 

Wil je je huis verkopen of zoek je een ander ‘thuis”? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs!   

Voor meer informatie:  
Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs
Hoofdstraat 184
3972 LH   DRIEBERGEN

telefoon:  0343-515485
website:  www.vierhoutvanwonderen.nl

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]