header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Wim Schimmel

Nieuws afbeelding 18-2-2018
Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Wim Schimmel van de TC Jeugd.

Kun je wat over jezelf vertellen? 
Ik ben Wim Schimmel, 49 jaar. Sinds 2007 ben ik lid van Shinty en ik hockey momenteel in HVL1. Ik ben getrouwd met Stephanie en heb 2 hockeyende dochters: Annabel (MA1) en Madelief (MB1).

Hoe ben je bij Shinty betrokken geraakt?
In 2007 ben ik bij Shinty gestart als trimhockeyer. In 2010 wilde ik overstappen naar de veteranen. Alleen daar was geen plek. Er was maar één overvol team. We zijn toen een wervingscampagne gestart en hebben ruim 20 nieuwe veteranen gevonden zodat we met drie veteranenteams konden starten. Sindsdien zijn er alleen maar teams bijgekomen en is de zondag op Shinty steeds gezelliger!

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty? 
De eerste jaren heb ik de teams van mijn dochters gecoacht. Nu ben ik actief als lijnco√∂rdinator bij de TC Jeugd. Daarnaast heb ik verschillende feesten, toernooien en evenementen georganiseerd. De leukste klus was wel het Wasserfeld Fest waarbij we naast een mooi feest, veel geld hebben opgehaald voor de nieuwe velden. 

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Shinty? 
Ons hele gezin hockeyt al jaren met veel plezier bij Shinty. Ik vind het dan niet meer dan normaal dat je ook meehelpt de club draaiende te houden. Daarnaast vind ik het gewoon leuk om dingen te organiseren en te vernieuwen. 

Wat zou je graag nog bij Shinty willen zien?
In mijn jeugd waren de hockeytoernooien altijd het hoogtepunt van het jaar. Het zou geweldig zijn als Shinty jaarlijks een groot jeugd hockey toernooi zou organiseren. We hebben het geprobeerd met het C-Toernooi, maar helaas heeft dat geen vervolg gekregen. Wellicht in de komende jaren.

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Ik geef de stick door aan Koert van der Vleuten. Naast dat hij altijd bereid is de teams van zijn twee dochters te begeleiden, is hij als voorzitter van de Evenementen commissie verantwoordelijk voor veel activiteiten naast het hockey. Met als hoogtepunt het laatste familietoernooi. Dit was echt het beste en leukste evenement van de laatste jaren!   
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]