header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Koert van der Vleuten

Nieuws afbeelding 6-4-2018 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Koert van der Vleuten van de Evenementen Commissie.

Kun je wat over jezelf vertellen? 
Mijn naam is Koert van der Vleuten, getrouwd met Frederique en vader van Maud en Faye. Als geboren en getogen Brabander wonen we, met een onderbreking van 2 jaar, alweer 14 jaar met veel plezier in Driebergen. In het dagelijks leven werk ik bij IBM als Sales Manager. De weekeinden staan voor ons gezin in het teken van Shinty. Ik coach beide dochters die op zaterdag in de meisjes C spelen en zelf speel ik op zondag in HVL2. 

Hoe ben je bij Shinty betrokken geraakt?
Toen de meiden in groep 1 van De Zonheuvel zaten kwam ik in contact met een aantal enthousiaste vaders die samen een nieuw veteranen team wilden oprichten. Het feit dat ik geen hockeyervaring had was geen enkel probleem. Het zou namelijk met name om de gezelligheid gaan. En ik kan verklappen dat was het zeker! Maar al snel werd de gezelligheid gecombineerd met een fanatiek potje op de zondag en zo kon het gebeuren dat we na een aantal keren kampioen te zijn geworden de eerste klasse haalde. Dit was voor mij het eind station bij de Veteranen A. Sinds dit seizoen speel ik met veel plezier in HVL2 en ook hier wordt gezelligheid gecombineerd met de nodige ambitie en draaien we bovenin mee.

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty?
Samen met Masha en Ilse vorm ik de Evenementen Commisie. Naast de Slot BBQ en het wel bekende Familie Toernooi proberen we door het jaar heen voor iedereen wat leuks te organiseren. Om dit te kunnen doen zijn we op zoek naar nieuwe leden. Ben je creatief en vind je het leuk om je voor de club in te zetten? Laat het ons weten! 

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Shinty?
Iets terug kunnen doen voor de club, waar je als familie veel plezier aan beleefd, is leuk! Een belangrijke doelstelling van de Evenementen Commissie is om de betrokkenheid van de 'niet' hockeyende familieleden met de club te vergroten.  Leuke activiteiten naast het hockey helpen hierbij. 

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Graag geef ik het stokje door aan de nestor van de club: Teun Bleijenberg. Teun heeft al een heel hockeyleven achter de rug en is nog steeds actief op het veld. Daarnaast is hij Voorzitter van de Tucht Commisie en lid van de Commisie Sportiviteit & Respect. Teun heeft een grote betrokkenheid met de club en is ook altijd goed op de hoogte hoe de diverse Shinty teams presteren!


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]