header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Corveediensten in het weekend

Nieuws afbeelding 29-3-2018
Speelt jouw team op zaterdag (jeugd) of op zondag (senioren/veteranen) de laatste partij van die dag.Dan heb je met jouw team corvee voor het veld waar je gespeeld hebt. Lees voor die tijd nog even de corveetaken door. Zo maken we ook op onze club met veel handen licht werk.

Op vrijdag krijgen de teammanagers van de betreffende teams een reminder van de vaste barbeheerder Astrid dat jouw team zaterdag of zondag corvee heeft. Check dus je mail zodat de corvee geen verrassing is. En lees alvast wat die corveetaken zijn; je vindt ze onderaan dit bericht als bijlage.

Speel je als laatste op veld 1, dan hoort daar ook het schoonmaken van het terras bij.
Regelmatig gebeurt het dat onze jeugdspelers en ouders op maandag een terras vol sigarettenpeuken en lege pakjes sigaretten aantreffen. En dat kan anders natuurlijk.

Goed voorbeeld doet goed volgen, dus aan iedereen een oproepje. Koffie drinken of iets eten langs de lijn? Met z'n allen na afloop in het clubhuis wat drinken?Natuurlijk! Maar ruim dan ook het eigen afval even op. Kleine moeite en het scheelt de barmensen een hoop onnodig werk. Zo houden we met z'n allen de club netjes en schoon.

 

 
Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]