header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC, Hockey Technische Commissie

Jeugdtrainers opgelet: nieuw systeem Trainingsmateriaal

5-2-2010
Beste Shinty trainer,
de trainingen beginnen a.s. maandag weer. Voorafgaand aan de training moeten de trainers de sleutel van hun kluisje met daarin trainingsmateriaal ophalen bij de trainingscoördinator!
De afgelopen periode is voor het het trainingsmateriaal gewerkt met een containersysteem (per half veld was er een container beschikbaar met materiaal). Helaas nam het aantal ballen per training steeds verder af. Om die reden is er een nieuw trainingsmateriaal-systeem bedacht en ingevoerd. Ook zijn speciale gele Shinty trainingsballen aangeschaft.
 
Nieuw systeem trainingsmateriaal:
Elke trainer krijgt een kluisje, met daarin een zak met ballen, hesjes, pylonnen/hoedjes. De hoeveelheid daarvan is afgestemd op de omvang van de te trainen teams. De sleutel van het kluisje kan vanaf maandag 8 februari vóór aanvang van de training door de trainer worden opgehaald bij de trainingscoördinator. Voor het ontvangen van de sleutel en het materiaal moet een contract ondertekend worden.  Mocht de trainingscoördinator niet aanwezig zijn, dan kun je je hiervoor melden bij de bar.
Sommige trainers hebben al een kluisje op Shinty; zij behouden dan hetzelfde kluisje.Aan het eind van het trainingsseizoen wordt het materiaal geteld. Als het niet compleet is dan wordt hiervoor een bedrag op de trainingsvergoeding ingehouden.
 
Voor de trainers/trainsters van de Jojo's op de zaterdag: Xander de Gans bewaakt het materiaal; jullie hebben geen eigen kluisje. Hetzelfde geldt ook voor de trainsters van de MF-jes op de woensdagmiddag. Zij krijgen het materiaal van Mariska Meulenberg.
 
Zijn er nog vragen, dan horen wij dit heel graag! Wij hopen op deze manier alle trainers van goed en volledig materiaal te kunnen voorzien, zodat de trainingen goed en vlot kunnen verlopen.
 
Veel plezier en succes de komende week, namens de trainingscoördinatoren,
Xander de Gans, Roel Joles, Mariska Meulenberg, Annemarie Dekker, Jeanine Raat, Elise Sassi.
Deel op: