header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Slot BBQ zondag 17 juni - Iedereen is welkom!

Nieuws afbeelding 11-6-2018
Zondag 17 juni sluiten we het seizoen weer feestelijk af met de jaarlijkse Slot BBQ. Iedereen is van harte welkom! 

Tijdens deze middag worden de kampioensteams gehuldigd en heffen we het glas met alle vrijwilligers als dank voor hun inzet. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we genieten van de laatste thuiswedstrijden en met elkaar terugblikken op een succesvol jaar. Ook familie en vrienden zijn natuurlijk van harte welkom! Om 16.00 uur steken we de BBQ aan die ook dit jaar weer wordt verzorgd door Slagerij Marlet. 

Kosten BBQ
De kosten zijn € 10,00 per persoon en kinderen tot 6 jaar zijn gratis. Alle vrijwilligers krijgen als dank voor hun inzet het afgelopen seizoen de barbecue aangeboden door het bestuur en hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Natuurlijk mag je ook je partner, kinderen of vrienden meenemen. Deze introducees betalen ook € 10,00 per persoon. 

Aanmelden en betaling
Om ervoor te zorgen dat het niemand aan iets ontbreekt, verzoeken we je om je uiterlijk 10 juni aan te melden door een e-mail met je naam en het aantal deelnemers te sturen naar [email protected]. Betalen kun je op de dag zelf per pin aan de bar in het clubhuis. Na betaling ontvang je een polsbandje waarmee je toegang hebt tot de BBQ. Ook de vrijwilligers moeten zich aanmelden (vermeld er even bij voor welke commissie of team(s) je actief bent binnen de club).

Vragen?
Heb je vragen over de Slot BBQ, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Sluit het seizoen feestelijk af met je team of dat van je kind en kom zondag 17 juni naar de Shinty Slot BBQ! Meld je snel aan! 

De Evenementen Commissie 
Koert, Ilse, Michael en Masha 
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Spooky Halloween party en meer...

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]