header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Hoera, ik sta op de wachtlijst….

Nieuws afbeelding 4-6-2018 Hockeyen in Driebergen is erg populair, zeker bij de jeugd in onze gemeente.
Dat is goed nieuws. In ieder geval voor heel veel kids die daardoor wekelijks op onze mooie club kunnen trainen en wedstrijden spelen. En dat is ook minder goed nieuws voor de kids die helaas op onze wachtlijst komen te staan omdat er geen plek is in hun leeftijdscategorie. Niet dat we geen plek willen creëren voor deze groep, maar simpelweg omdat de capaciteit van onze velden het niet toelaat om nog meer kinderen te laten hockeyen.

Nu zitten we weer midden in de periode van de teamsamenstellingen en de selecties. Dat kan dus betekenen dat kinderen van de wachtlijst (weer) te horen krijgen dat er geen plek beschikbaar is bij Shinty om te komen hockeyen het komende seizoen. Dat vinden we natuurlijk erg vervelend! Daarom zijn we altijd bezig om te kijken wat we voor deze groep wel kunnen doen. Een van die dingen is actief samenwerken met hockeyclubs in de omgeving waar nog wel ruimte is voor jongste jeugd en jeugd spelers.

Zo zijn we een paar jaar gelden een samenwerking met hockeyclub Maarn gestart. (tijdelijk) Lid worden bij MHC Maarn levert bijvoorbeeld 3 punten voor de wachtlijst bij Shinty op. En belangrijker nog, het creëert de mogelijkheid om lekker te kunnen hockeyen. Ook maken we voor competitie wedstrijden gebruik van de velden in Maarn.

Waarom de samenwerking met MHC Maarn? MHC Maarn is net als Shinty een gezellige familieclub die zich oriënteert op de breedte sport. Met een focus op het goed leren hockeyen en plezier hebben in het spel! Ze maken daarvoor gebruik van 2 professionele trainers en een hoop enthousiaste vrijwilligers. Dit sluit erg aan bij de filosofie en speerpunten van Shinty. Daarnaast zijn er nog meer overeenkomsten: de trainingsfrequentie is vergelijkbaar en zaalhockey wordt actief georganiseerd. MHC Maarn verwelkomt kinderen uit Driebergen die graag willen hockeyen met open armen!

Ook blijf je, als je in Maarn gaat hockeyen, op de wachtlijst staan bij Shinty (je bent ‘je plekje’ dus niet kwijt). Dit zorgt er voor dat je bijvoorbeeld vanaf de D-jeugd mee kunt doen aan de selectie trainingen.

Shinty juicht het dan ook van harte toe als kinderen die bij ons op de wachtlijst staan gaan hockeyen bij MHC Maarn!

In aanloop naar komend seizoen organiseren we daarom een kennismaking middag op MHC Maarn woensdag 20 juni a.s. van 16.30 uur tot 18.00 uur. Besluit je daarna om lid te worden bij Maarn is de mogelijkheid om eerst proeflid te worden voor 4 weken, zodat je ook kunt ervaren hoe het gaat met de trainingen en de wedstrijden met je team. 

Wil je graag gaan hockeyen in Maarn en deelnemen aan de kennismakingsmiddag, stuur dan een mail maandag 18 juni a.s. naar [email protected] EN [email protected]

Met sportieve groet,

Nanette Schoenmakers (TC Jeugd MHC Maarn)
Jos Tielemans (TC Jongste Jeugd Shinty)
Johan van Luijn (TC Jeugd Shinty)
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]