header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

YUP een groot succes!

Nieuws afbeelding 10-6-2018
Het YUP programma (Young Umpire Promise) voor scheidsrechters dat door Bart Molenaar en Alex Bak is gestart, blijkt een schot in de roos! Zo floot YUP Jasper Zomerman afgelopen zondag de wedstrijd van Dames 1.

Met dit programma kunnen meisjes en jongens in de C-jeugd met enthousiasme voor het fluiten zich via een individueel plan verder ontwikkelen in het fluiten van wedstrijden. Dit ook als opmaat naar ons bestaande en officiƫle KNHB CS+ (Clubscheidsrechter plus) programma.

In de praktijk is gebleken dat deze jongens en meisjes Yuppen een enorme drive en leergierigheid hebben om alle kneepjes van het scheidsrechtersvak snel tot zich te nemen. Waar we in het begin vooral nog voorzichtig opbouwden, maakten velen zoveel progressie dat we nu zelfs af en toe Yuppen 1e-lijnsteams en op de zondag laten fluiten. 

Voor komend seizoen is er weer plaats voor enthousiaste C-teamleden om aan dit programma mee te doen. Ook als je nog geen scheidsrechterkaart hebt kun je meedoen. We regelen dan meteen aan het begin van het seizoen dat je die kunt gaan halen.

Dus lijkt het scheidsrechteren je een leuke uitdaging, dan meld je aan door een e-mail te sturen naar: [email protected].
Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]