header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
G-Hockey

G-hockey Clinic bij Schaerweijde

Nieuws afbeelding 11-6-2018

 

Het G-hockey team van Shinty heeft afgelopen april meegedaan aan een clinic voor G-spelers bij Schaerweijde.

Het was een mooie dag en we werden warm ontvangen. Eerst met zijn allen op de foto, dat was op zich al een happening.

Hoe de clinic eruit zou zien wisten we niet en dat was best spannend. We waren met acht spelers en werden twee aan twee aan een groep toebedeeld en met die groep werd er een circuit gedaan met verschillende oefeningen. Er was pushen op het goal, een slalom met overspelen en een knotshockey spelletje.

Hoewel het wel erg wennen was met allemaal  spelers van andere team samen te spelen bleek de indeling goed te kloppen en werd er goed meegedaan. Het mooie weer hielp ook.

Aan het einde van de clinic kreeg iedereen een mooie bidon en was er een broodje kroket. Dan is het wel weer fijn om samen te eten en te zitten. Een mooie geslaagde ochtend.

Sponsor G-hockey team
Zoals op de foto te zien is, heeft ons G-hockey team ook een mooi trainingstenue. Met een eigen naam en het logo van Shinty hebben we allemaal een fris rood trainingsvest. Gesponsord door STREK, Arbeidsdeskundig adviesbureau. Dank, Marjo!!

Janine Spieksma
Namens G-hockey cie

 

 

   


Deel op: