header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Teamindeling Jongste Jeugd seizoen 2018-2019

Nieuws afbeelding 23-6-2018 De teamindeling Jongste Jeugd voor seizoen 2018-2019 is bekend. Om de indeling te kunnen bekijken moet je inloggen op de website via 'Mijn Shinty':
  • Klik op 'Inloggen' rechts bovenaan de website
  • Je hebt hiervoor je lidnummer en je wachtwoord nodig. Ben je je wachtwoord kwijt? Je kunt dit aanvragen via [email protected]
  • Vervolgens ga je naar ‘Club’ -> ‘Documenten’ -> ‘Teamindeling Jongste Jeugd seizoen 2018-2019’
  • Hier vind je het document met de teamindelingen.  
De afgelopen jaren wordt in toenemende mate de discussie gevoerd over al dan niet selecteren bij (Jongste) Jeugd teams. Onlangs zijn hier verschillende artikelen over verschenen en heeft de KNHB haar beleid over selecties bij (Jongste) Jeugd stevig neergezet. In haar beleid adviseert de KNHB om (Jongste) Jeugd teams niet samen te stellen op basis van selectie. Maar juist de focus te leggen op een goede (brede) opleiding van de hockeyers en het (verder) verhogen van het spelplezier.

Het beleid van de KNHB sluit goed aan bij het bestaande beleid voor teamindeling Jongste Jeugd van Shinty. Dat is een prettige constatering. Ook dit jaar hebben we in deze lijn de teamindeling gedaan. We vertrouwen er op dat hiermee niet alleen de kwaliteit, maar ook het plezier in de sport verder zal worden verhoogd. Ook zorgen we er hiermee voor dat alle hockeyers zich goed kunnen ontwikkelen en verbonden zullen blijven aan de hockeysport en club.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn? Stuur dan een e-mail naar de TC Jongste Jeugd, [email protected] 

We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

namens de TC Jongste Jeugd, 

Jos Tielemans
HTZ Jongste Jeugd


Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]