header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Una Gran Fiesta Mexicane!

Nieuws afbeelding 2-7-2018 Het Shinty terrein was afgelopen zondag omgetoverd tot een ‘gran fiesta mexicana’! Bijna 400 ouders en kinderen, met en zonder hockeyervaring, deden mee aan het jaarlijkse familie hockeytoernooi. Het was een zonnige dag met Mexicaanse temperaturen, Spaanse pepers, drugsdealers, sombrero’s en de Mexicaanse vlag.  

Na een heerlijke koffie van Smith & Dorlas begon het programma met een warming-up van Matthijs van Dalen van BMB Sports. Daarna kon het hockey beginnen. De teams waren verdeeld over twee poules: een familie- en een prestatiepoule. In de familiepoule speelden families met jonge kinderen om de eerste plaats, in de prestatiepoule werd serieus gehockeyd door families met oudere kinderen, jeugdteams en zelfs een team met de trainers van Shinty. In de wedstrijden ging het vooral om het plezier en de gezelligheid.  

Naast hockeywedstrijden kon ook de balvaardigheid en slagkracht worden getest in een heus ABN AMRO testcenter. Voor de kleine kinderen had Planet Happy een groot springkussen geplaatst. Voor de ouders was er een wijnproeverij verzorgd door Wine & Spirits en voor de kinderen een heerlijk schepijsje. Ook het eten en drinken was helemaal in het teken van los Mexicanos met heerlijke tortillas, wraps, nachochips en Mexicaanse biertjes. Kortom een Fiesta en Tres Montaňas! Dank Masha, Ilse, Michael en Koert voor de top organisatie!

Een sfeerimpressie van de dag krijg je in het fotoalbum!
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Studio Shinty Aflevering 9

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]