header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Is jouw nieuwe team al klaar voor het komende seizoen?

Nieuws afbeelding 30-8-2018 Hoe leuk is het om als bedrijf een jack of pak voor een heel team sponsoren? Shinty heeft samen met Van den Berg en Reece een mooie Shinty kledinglijn samengesteld. Zo zien we geen wirwar aan jacks rondlopen op Shinty, maar zijn we herkenbaar als club. Zaterdag 15 sept kun je deze kleding bewonderen, passen en bestellen in de shop op Shinty!

Natuurlijk is de kleding ook verkrijgbaar in de Shinty Ledenshop en in de winkel bij Van den Berg. Wanneer je met je hele team een jack of pak bestelt, krijg je een leuke korting. Bovendien ontvangt de club een aanzienlijke bijdrage voor de kledinglijn. Deze bijdrage kan de club goed gebruiken voor leuke activiteiten voor alle leden!

Shinty kledinglijn
De kledinglijn bestaat uit een zwarte broek en een zwart of rood jack met het Shinty logo. Nieuw dit jaar is de Shinty sweater. Je kunt deze kleding ook met de naam en/of het logo van je sponsor laten bedrukken via de ledenshop of bij Van den Berg Sport 2000. Shinty gaat ervan uit dat alle 1e lijns teams die een trainingsjack of -pak aanschaffen deze clublijn dragen en we zien ook graag dat andere teams dit doen. Zo stralen we eenheid en professionaliteit als club!

Teamkleding met sponsor
Je kunt je als team laten sponsoren en de naam of het logo van de sponsor op de teamkleding laten drukken. De sponsor hoeft hiervoor geen geld af te dragen aan Shinty. Er geldt echter wel exclusiviteit voor onze hoofdsponsoren ABN AMRO, ASU Advies en Administratie en Van den Berg Sport 2000. Het is dus niet mogelijk dat een Shinty-team gesponsord wordt door een andere bank, administratiekantoor of sportwinkel. Ook zijn er geen sponsoren toegestaan op de officiële Shinty wedstrijdkleding anders dan de officiële shirtsponsoren. Heb je vragen over de sponsoring? Kijk dan op de website bij Sponsoring of stuur een e-mail naar [email protected] 

Teamkleding bestellen?
Kom zaterdag 1 september de Shinty kledinglijn bewonderen in het clubhuis op Shinty of neem dan een kijkje in de Shinty ledenshop! Je vindt de ledenshop rechts op website, klik op groene button ‘Ledenshop’. Je kunt de artikelen direct met iDEAL betalen in de webshop. Na je bestelling ontvang je een e-mail van Van den Berg wanneer je de bestelde artikelen kunt afhalen in de winkel op de Traaij 44A. In de Shinty ledenshop kun je naast de Shinty kledinglijn, ook het wedstrijdtenue, sticks, sokken, schoenen en andere leuke hockey-accessoires kopen. Van alles wat je koopt in de webshop ontvangt Shinty 6% van de omzet. Natuurlijk kun je ook altijd langs gaan bij Van den Berg Sport 2000, Traaij 44A, Driebergen. 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]