header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Restaurant Rebels nieuwe sponsor Heren 1

Nieuws afbeelding 17-10-2018 Shinty heeft er weer een sponsor bij! Restaurant Rebels zal de komende twee seizoenen de selectie van Shinty Heren 1 sponsoren. Rebels is een restaurant met een 'Rebelse' twist, wat helemaal past bij Shinty Heren 1. Rebels gaat niet alleen de spelers van Heren 1 en hun coaches in het nieuw steken, ze worden ook sponsor van Shinty.  

Restaurant Rebels is nog niet zo lang gevestigd in Driebergen. De eigenaren Sandra van Rijn en Marco Assink geven aan heel hartelijk te zijn ontvangen door de Driebergse inwoners en ze willen daarom graag iets terug doen. Toen Shinty op zoek was naar een nieuwe sponsor was dit een mooie gelegenheid. Zondag 14 oktober zijn de nieuwe trainingspakken officieel overhandigd door de nieuwe sponsor.

Bij Rebels kun je dinsdag t/m zaterdag terecht voor een lunch, borrel en diner. Het restaurant is gevestigd aan de Arnhemsebovenweg 46 in Driebergen.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]