header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Herkansing: Scheids bedankt!

Nieuws afbeelding 11-10-2018 Afgelopen week (1 t/m 6 oktober) was de Nationale week van de scheidsrechter. Bij Shinty zou dit in het weekend van 6 en 7 oktober gevierd worden. Door omstandigheden konden de activiteiten helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd, er komt een herkansing. In het eerste weekend na de herfstvakantie (27 en 28 oktober) zullen de scheidsrechtsters extra in het zonnetje gezet worden. Want, zonder scheidsrechters geen wedstrijd! 

Voor alle scheidsrechters die in het weekend van 27 en 28 oktober een wedstrijd moeten fluiten ligt een kleine verrassing klaar. Deze kun je naast het gratis drankje ophalen bij de bar. 

Bovendien heeft de arbitragecommissie bedacht om niet alleen vóór de wedstrijd een line-up te doen maar óók na het laatste fluitsignaal. Hiermee maken we de term "Scheids bedankt” concreet en starten en eindigen we een wedstrijd niet alleen sportief, maar ook met een bedankje van elke speler aan de scheids. We zullen die dagen flyers uitdelen zodat beide teams op de hoogte zijn.
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Sportief weekend!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]